Opći uvjeti poslovanja
Općenito
Trgovina www.tkanine.hr je internetska trgovina koja prodaje tkanine na metre. Opći uvjeti internetske trgovine Tkanine napisani su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača (ZZP-om), Zakonom o autorskom pravu i srodnim pravima (ZAPSP-om) te Zakonom o elektroničkim komunikacijama (ZEK-om).
Internetskom trgovinom tkanine (u nastavku »trgovina tkanine.hr«) upravlja tvrtka REGARD d.o.o., Josipa Reihl Kira 20, 31000 Osijek, Hrvatska, matični broj: 030147048, OIB: HR77740850300, IBAN: HR1723600001102423300, Član uprave: Predrag Kovačević
Opći uvjeti poslovanja određuju rad internetske trgovine tkanine.hr, prava i obaveze korisnika i trgovine, te reguliraju poslovni odnos između internetske trgovine tkanine.hr i kupca.
U prodajnu cijenu robe uračunat je PDV po stopi od 25%.
Korisnika obvezuju opći uvjeti koji vrijede u trenutku predaje internetske narudžbe. Korisnik je kod predaje narudžbe svaki put upozoren na opće uvjete poslovanja i predajom narudžbe potvrđuje svoju suglasnost s njima.
Dostupnost informacija Prodavač se obvezuje da će korisniku uvijek biti dostupne sljedeće informacije: podaci o identiteti prodavača (ime i sjedište tvrtke, te OIB i matični broj) kontaktni podaci koji korisniku omogućuju brzu i učinkovitu komunikaciju s prodavačem (e-adresa, telefon) karakteristike proizvoda (boja, širina, cijena, mjerna jedinica, sastav, održavanje) način i rok dostave proizvoda informacije o načinu plaćanja informacije o odstupanju od ugovora i uvjete za odstupanje, objašnjenje postupka pritužbom sa svim podacima o kontaktnoj osobi ili službe za uspostavu kontakta s korisnicima.
Trgovina tkanine.hr nije odgovorna za potpunost i točnost podataka na internetskoj stranici strani www.tkanine.hr, niti je odgovorna za potpunost pisanog ili vizualnog materijala. Zbog različitih grafičkih postavka monitora moguće je odstupanje u bojama.
Popusti
- 10 % popusta na kupovine iste kvalitete materijala (u komadu i u boji) iznad 10 metara, tj. kod jednokratne kupovine iznad 500,00 kn.
- 20 % popusta na kupovine iste kvalitete materijala (u komadu i u boji) iznad 50 metara, tj. jednokratne kupovine iznad 2.500,00 kn
- 30 % rabata - popusta kod kupovine na veliko, na cijele bale (u komadu i u boji), kod jednokratne kupovine iznad 4.000,00 kn.
Povrat i zamjena robe
Povrat ili zamjena robe je moguća u slučaju kada sa naručenih artikala niste skidali originalne etikete i kada posjedujete originalne kutije u kojima su artikli isporučeni.
Kupac mora robu vratiti netaknutu i u jednakoj količini, osim ako je materijal uništen, neispravan, izgubljen ili se njegova količina smanjila bez da bi za to bio kriv kupac.
Kupac robu ne smije koristiti do odstupanja od ugovora.
Naručene artikle je moguće vratiti u roku 14 dana od zaprimanja paketa. Kupac smije pogledati i ispitati robu koliko je potrebno da bi se utvrdilo realno stanje.
Ispitivanje robe koje odstupa od navedenog (npr. krojenje, šivanje i sl.) svrstava se pod korištenje robe što znači da potrošač time gubi pravo na odstupanje od ugovora.
Također, ukoliko želite, možemo Vam plaćena sredstva vratiti na Vaš tekući račun (kod povrata paketa priložiti kopiju kartice tekućeg računa).
Trošak dostave povrata artikla snosi kupac, dok trošak slanja zamjenskog artikla snosi Regard d.o.o. d.o.o.
Prije svakog povrata ili zamjene robe, molimo Vas da nas kontaktirate na broj telefona 031-530-055 ponedjeljak-petak od 08:00 do 16:00 h.
Regard d.o.o

Josipa Reihl-Kira 20
31000 Osijek
+385 31 530 057

Želite li primati Newsletter?